Despre

Victoria Mocanu Gheorghita - Maestru Reiki

 

- Maestru Reiki Usui

- Maestru Gendai Reiki

- Maestru Karuna Reiki

- Maestru Seichim 7 nivele

- Maestru Ascension Reiki

- Maestru Atlantis Reiki

- Maestru Shamballa MDH

- Maestru Palma Budista  

  Tibetana

- Maestru Ordinul lui

  Melchizedec

- Maestru Curs Ingeri

- Practician Reconectare

- Practician Munay-Ki

- Constelator - Constelatii

  sistemice familiale

 

Legaturi utile:

- Blog

- Grup de discutii

- Pagina Maestrului Nita

  Mocanu

 

Munay-Ki

MUNAY-KI

Munay Ki are noua ritualuri de initiere din medicina samanica.Ca urmare persoana initiata devine plina de intelepciune si putere, isi asuma responsabilitatea pentru intreaga creatie.

Ritualurile Munay Ki - ritualurile iluminarii - reprezinta cele mai importante invataturi primite de catre Dr. Alberto Villoldo, psiholog si antropolog, ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni. . El a infiintat, la Universitatea din San Francisco, Laboratorul de autoreglare biologica, pentru a studia modalitatea in care mintea creeaza sanatate si boala. Dr. Alberto Villoldo conduce Societatea celor Patru Vanturi, unde ii pregateste pe studenti pentru practicarea medicinei energetice.

Vechii samani incasi au realizat ca Pamantul se afla acum la un punct de rascruce .

Prin cele noua ritualuri se transmit:
1. Drepturile vindecatorului - Humpeq - conecteaza cu Fiinte de Lumina din trecut, care vor veni si va vor asista la vindecarea si transformarea personala.
2. Benzile Puterii - consta in introducerea in campul de lumina a celor cinci benzi energetice reprezentand elementele pamantului, apei, focului, aerului si spiritului.
3. Drepturile armoniei - Ayni Karpai - reprezinta transmisia a celor sapte arhetipuri universale in chakre.
4. Drepturile clarvazatorului - Karwak - permite deschiderea unor cai cerebrale pentru energie prin instalarea unor fire de lumina din cortexul vizual in ochiul al treilea si in inima.
5. Drepturile pazitorilor zilei - Pampa Mesayok - este un ritual in care veti fi pusi in legatura cu o linie renumita de maestri vindecatori din trecut.
6. Drepturile pastratorilor intelepciunii - Alto Mesayok - prin care veti fi conectat la o linie a fiintelor de lumina, care au locuit muntii sacri ai planetei Pamant si care sunt pastratori si protectori ai stiintei vindecarii.
7. Drepturile pastratorilor pamantului - Kurak Akullak - va pune in legatura cu fiinte superioare, protectori galactici si ai sistemului nostru solar si sustinatori ai vietii pe Pamant.
8. Drepturile pastratorilor stelari - timpului ce va veni - Morshay Karpay - va stabilizeaza campurile energetice dupa marea schimbare ce va surveni in anul 2012.
9. Drepturile Creatorului - Taitanchis Tranti - va trezeste Creatorul sau Lumina Interioara Divina astfel incat sa realizati ca sunteti parte a Principiului Creatiei, de la cel mai mic graunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers.

 

Maiestrii

 
 
      Home | Reiki | Maiestrii | Cursuri | Carte OaspetiImpresii | Contact