Despre

Victoria Mocanu Gheorghita - Maestru Reiki

 

- Maestru Reiki Usui

- Maestru Gendai Reiki

- Maestru Karuna® Reiki

- Maestru Seichim 7 nivele

- Maestru Ascension Reiki

- Maestru Atlantis Reiki

- Maestru Shamballa MDH

- Maestru Palma Budista  

  Tibetana

- Maestru Ordinul lui

  Melchizedec

- Maestru Curs Ingeri

- Practician Reconectare

- Practician Munay-Ki

- Constelator - Constelatii

  sistemice familiale

 

Legaturi utile:

- Blog

- Grup de discutii

- Pagina Maestrului Nita

  Mocanu

 

Karuna® Reiki

Linie initiere:

William Rand Dorina Mocanu - Niţă Mocanu Victoria Mocanu Gheorghita

Karuna este un cuvant sanscrit inseamna orice actiune prin care este micsorata suferinta altuia si poate insemna si "compasiune" sau "actiunea compasiunii". Karuna este calitatea motivata a tuturor fiintelor iluminate care lucreaza sa elimine suferinta de pe Pamant. Acest sistem de vindecare a fost dezvoltat de catre William Lee Rand in cadrul Centrului International de Pregatire Reiki din SUA.

Sistemul Karuna Reiki este structurat pe patru nivele, doua de practician si doua nivele de maestru si foloseste noua simboluri noi, un simbol Usui si alte doua Tibetane. Sistemul de acordaj este diferit de cel din Reiki Usui. Activeaza un tip de energie vindecatoare diferit de cel folosit in Reiki Usui, mai puternic si mai intens decat curgerea blanda a energiei Reiki. Karuna Reiki ofera metode de protectie foarte puternice, prin simboluri multiple ce acorda un spectru foarte larg de utilizari si aplicatii.

Prin Karuna Reiki exista posibilitatea de a lucra cu Sf. Arhanghel Gabriel care ajuta la rezolvarea problemelor de natura karmica, de conectare la energia iubirii neconditionate a Maicii Domnului. Sistemul Karuna Reiki ofera acces si la energia ingerului vindecarii - Sf. Arhanghel Rafael si pot fi, de asemenea, conectati Arhangheli pentru protectia fata de energii malefice.

Cei care sunt deja practicanti Reiki Usui (I, II si III) sa abordeze Karuna Reiki pentru aplicatiile practice si terapeutice cu multiple utilizari realizand astfel un pas important in evolutia lor spirituala si ca terapeuti.

 

Maiestrii

 
 
      Home | Reiki | Maiestrii | Cursuri | Carte OaspetiImpresii | Contact