Despre

Victoria Mocanu Gheorghita - Maestru Reiki

 

- Maestru Reiki Usui

- Maestru Gendai Reiki

- Maestru Karuna Reiki

- Maestru Seichim 7 nivele

- Maestru Ascension Reiki

- Maestru Atlantis Reiki

- Maestru Shamballa MDH

- Maestru Palma Budista  

  Tibetana

- Maestru Ordinul lui

  Melchizedec

- Maestru Curs Ingeri

- Practician Reconectare

- Practician Munay-Ki

- Constelator - Constelatii

  sistemice familiale

 

 

Legaturi utile:

- Blog

- Grup de discutii

- Pagina Maestrului Nita

  Mocanu

 

Gendai Reiki

Un sistem modern de Reiki creat de maestrul japonez Hiroshi Doi, unul dintre membrii Usui Reiki Ryoho Gakkai, care a studiat Reiki cu maestra Kymiko Koyama. Iyashi No Gendai Reiki Ho (Metoda Reiki Moderna de Vindecare) uneste tehnicile practicii Reiki moderne occidentale cu tehnicile vechiului sistem Reiki Gakkai si cu metode terapeutice imprumutate din alte practici diferite de Reiki.

Cuprinde patru grade de Reiki, foloseste aceleasi simboluri ca si Reiki Usui precum si practici japoneze specifice. Sistemul permite accesul la tehnicile clasice de Reiki, asa cum sunt practicate astazi in Japonia, combinate cu metode moderne aduse de Hiroshi Doi pentru cresterea vibratiei corpului si purificarea rapida a corpului energetic de toate energiile reziduale sau malefice.

Gradul 1  se deschide canalul Reiki; la gradul 2 se amplifica energia Reiki si domeniul de folosire a acesteia; gradul 3 un stadiu superior de vibratie a constiintei iar prin gradul 4 se ajunge la statutul de profesor Reiki. Modernul si traditionalul sunt imbinate fericit intr-o esenta pura de lumina si vindecare.

 

Maiestrii

 
 
      Home | Reiki | Maiestrii | Cursuri | Carte OaspetiImpresii | Contact