Despre

Victoria Mocanu Gheorghita - Maestru Reiki

 

- Maestru Reiki Usui

- Maestru Gendai Reiki

- Maestru Karuna Reiki

- Maestru Seichim 7 nivele

- Maestru Ascension Reiki

- Maestru Atlantis Reiki

- Maestru Shamballa MDH

- Maestru Palma Budista  

  Tibetana

- Maestru Ordinul lui

  Melchizedec

- Maestru Teate

- Maestru Curs Ingeri

- Practician Reconectare

- Maestru Munay Ki

- Constelator - Constelatii

  sistemice familiale

 

 

Legaturi utile:

- Blog

- Grup de discutii

- Pagina Maestrului Nita

  Mocanu

 

Eseuri despre Reiki

IN LOC DE ESEU

Nu este uşor sa fii deschizator de drumuri şi mai ales sa-ţi asumi sarcina de a forma alţi deschizatori. Demersul este foarte complex, şi acum, cand fac şi eu iniţieri, realizez ca nu este simplu şi nici uşor sa alegi momentul şi maniera de lucru. Ceea ce ne ajuta este, desigur, contactul spiritual cu toţi cei dinaintea noastra şi cu energiile lor.

Victoria, in viaţa mea tu eşti un punct luminos şi ne asemanam prin natura sacra a ceea ce gandim şi suntem in Reiki. Fie ca paşii noştri sa fie alaturi mereu!

 Dr. LACRAMIOARA FARCAŞEL, Maestru REIKI USUI, Maestru KARUNA  REIKI, Maestru GENDAI REIKI - IAŞI

 

CE A ADUS REIKI IN VIAŢA MEA?

Reiki mi-a dat forţa de a ajuta oamenii in suferinţa atunci cand mi-o cer.

Reiki mi-a dat bucuria de a fi de folos.

Reiki mi-a dat libertatea de a alege.

Reiki mi-a oferit cheia de a ma alatura unui Joc Divin in care pot folosi Energia Universala spre binele tuturor fiinţelor. Acum simt cum pana şi plantele şi animalele pot şi vor sa comunice cu mine, mai ales cand au nevoie de ajutor. Dar şi cristalele imi vorbesc in felul lor. Reiki m-a facut sa inţeleg ca sunt o particica din Univers.

Sunt Microcosmosul din Macrocosmos. Acum, prin Reiki, simt pulsul vieţii, simt Lumina. Cand toate aceste minuni mi se dezvaluie, ştiu ca Dumnezeu este cu mine şi ca ma ajuta sa le inţeleg.

AURA GRIGORAŞ - Maestru REIKI USUI, Maestru KARUNA  REIKI- IAŞI

 

KARUNA REIKI, CALEA SPRE INIMA DIVINA

Daca e sa vorbesc despre compasiune, pot spune ca aceasta ţine de natura fiinţei mele. Inca de la o varsta frageda am simţit nevoia sa-i ajut pe cei aflaţi in impas. Copil fiind, nu eram in stare sa ofer prea multe celor din jur (cel puţin sub aspect material), dar rugam, imploram pe cei ce aveau caderea sau puterea de a ajuta pe alţii. Şi obţineam sprijinul aproape intotdeauna. In adolescenţa şi, apoi, la maturitate, m-am orientat in continuare spre ceilalţi şi am observat ca mijloacele de a oferi ajutor mi-au sporit din ce in ce mai mult. Daca intr-o prima etapa puteam oferi doar sprijin material, cu timpul, calea spirituala mi s-a deschis tot mai larg. Am observat intai ca rugaciunile mele pentru alţii erau ascultate. Dupa o vreme am remarcat ca reuşeam sa inlatur durerile celorlalţi doar apropiindu-mi mainile de ei. Cand am avut ocazia sa practic Reiki, nu am ezitat nici o clipa intrucat aceasta nu era decat materializarea unui vis mult mai vechi. Cand am fost pregatita, Maestrul a aparut... De atunci am mers mereu numai pe aceasta cale, iar rezultatele nu s-au lasat aşteptate. Am inceput sa practic, in mod constant Karuna  Reiki, chiar de a doua zi dupa ce am primit iniţierea, iar imboldul l-am primit chiar din timpul iniţierilor ce mi-au fost facute: in acele momente speciale am vizualizat simbolurile Karuna Reiki in lumini de nedescris, iar vibraţiile pe care le-am simţit m-au determinat sa transmit mai departe acest minunat dar divin. In repetate randuri am putut constata ca doar aplicand un simbol Karuna, dispareau disconforturi ale pacienţilor, astfel incat nu mai era necesar sa le ofer un tratament Reiki complet. In cazuri cu adevarat grave, tratamente Karuna Reiki de aproximativ o ora au fost mai mult decat suficiente pentru a scoate pacienţii din criza.

Dupa ce am primit iniţierile in gradele de Maestru Reiki Usui şi Gendai Reiki, mi se pare ca a parcurge gradul Maestru Karuna Reiki reprezinta o continuare fireasca!

Karuna Reiki mi-a oferit 75% din vindecari. Nu aş putea sa nu transmit mai departe cursanţilor aceasta minunata cale de dialog cu Universul!  

CRISTINA MIHAI - Maestru REIKI USUI, Maestru GENDAI REIKI, Maestru KARUNA REIKI - IAŞI

 

REIKI IN VIAŢA MEA

Reiki m-a ajutat sa ma regasesc şi sa-mi menţin sanatatea, sa-mi clarific ideile şi sa-mi dezvolt mintea, sa fiu optimista, sa fac planuri de viitor, sa cunosc realitatea in mod obiectiv, sa fiu realista in aspiraţiile mele şi sa-mi dezvolt latura spirituala a personalitaţii.

Prin Reiki am cunoscut o serie de oameni cu personalitaţi şi caractere diverse pe care i-am ajutat sa-şi cunoasca parţile bune şi mai puţin bune, sa le accepte, sa le armonizeze , sa le menţina in echilibru, indiferent cat de mari sunt solicitarile vieţii, sa inţeleaga ca nu seamana unul cu altul, ca va fi el insuşi şi va fi in cea mai buna forma fizica, mentala, emoţionala, cu cea mai buna memorie şi cu legaturi spirituale optime.

Reiki mi-a oferit posibilitatea de a-mi arata respectul pentru Creatorul tuturor lucrurilor, de a-mi descoperi permanent posibilitaţile sufletului şi sa inţeleg respectul datorat predecesorilor, pentru toţi cei de la care am invaţat ceva, pentru plante, animale sau pietre, toate acestea configurand minunata imagine a Creatorului.

Reiki m-a invaţat transpunerea in viaţa a puritaţii inimii, sa apelez la propria mea sinceritate, pentru ca tot ce fac cu mintea şi cu inima deschisa sa duca la rezultate pozitive.

Folosesc acest moment pentru a-i aduce un omagiu MAESTRULUI meu, de la care am invaţat lucruri deosebite,

mi-a dat posibilitatea sa ma redescopar, se devin mai buna, mai toleranta cu mine şi cu semenii mei.

MIRELA LILIANA NASTASESCU - Maestru REIKI USUI - Maestru Karuna  REIKI - SUCEAVA

     ESEU MOTIVAŢIE -  DE CE AM PARTICIPAT LA CURSUL

     DE MAIESTRIE IN KARUNA REIKI?

 Ghidajul interior m-a determinat sa ma indrept catre maiestria in Karuna Reiki. Doresc sa ma perfecţionez ca propriul meu maestru şi apoi sa pot insufla forţa cursanţilor şi pacienţilor pentru ca ei sa se poata ajuta singuri, sa-i pot asista mai bine in dezvoltarea practicii lor in Reiki.

Motivul? Doresc şi mai mult acces la lumina şi o şi mai buna cunoaştere a artei de a o folosi incat sa devin tot mai conştient de cine sunt cu adevarat. sa-mi deschid mintea, sa o eliberez de graniţe şi sa pune in valoare puritatea inimii mele - pe care o simt clar - in a ajuta semenii: copiii, familia, prietenii, elevii din colegiu, vecinii, dar şi orice forma de viaţa.

Ştiu ca tratamentul prin Karuna Reiki este extrem de profund şi este doar un inceput pentru a construi incredere, armonie, compasiune şi hotararea de a urma calea lui Dumnezeu, in sensul de PRACTICA şi TRAIRE. Karuna Reiki ma ajuta sa observ şi sa traiesc, ma ajuta sa identific, sa recunosc in puzzle ceea ce, orbit de teama, revolta, neincredere, altadata nu vedeam. Karuna Reiki ma ajuta sa conştientizez, ma ajuta sa experimentez Martorul neclintit, ceea ce ramane, centrul pur de conştiinţa. Dar, pana acolo, gradul de Maestru in Karuna Reiki imi va da posibilitatea sa cooperez cu alţi Maeştri in a raspandi invaţatura Reiki, in a imbunataţi managementul stressului, realizarea scopurilor, sanatatea, starea de pace, prosperitatea; voi putea lasa ceva de valoare copiilor mei, familiei, oamenilor, in general.

Doresc sa devin Maestru Karuna Reiki pentru a progresa spre vibraţii tot mai inalte; ştiu ca a fi maestru este doar un inceput.

Dupa un lung stagiu in viaţa prin fizica, chimie, filosofie, psihologie şi, din nou, fizica şi logica, este necesar sa experimentez ceea ce TRECE DE FORME, este cazul sa invaţ şi prin iniţiere, nu numai prin ştiinţa pozitiva (principiul sincronismului şi al intuiţiei).

Karuna Reiki ma ajuta sa-mi aleg continuu ţelurile in funcţie de flexibilitatea mijloacelor, iar din postura de Maestru pot explica şi altora importanţa inţelegerii, a iertarii, a faptului ca toţi oamenii sunt importanţi şi ca fiecare poate fi ajutat sa devina mai bun,  mai iubitor, mai modest; prin traire efectiva ajungem sa conştientizam ca toţi  suntem UNUL (holos).

Doresc, ca de la nivel de maestru, sa traiesc efectiv, stabil acel nivel de conştiinţa unitara şi sunt conştient de importanţa eforturilor de creştere şi dezvoltare personala, spirituala in viaţa omului, mai ales dupa ce am depaşit 45 de ani - acum cu atat mai mult.

Doresc sa experimentez Reiki, atat de profund in corelaţie cu celelalte invaţaturi stravechi, unele tibetane, altele cine ştie din ce zone, pentru ca simt ca pentru om este esenţiala experimentarea sacrului toata viaţa.

Cursul de maiestrie in Karuna Reiki ma atrage şi pentru ca imi admir maestrul direct, d-na Victoria Mocanu Gheorghiţa, precum şi pe ceilalţi maeştri Reiki de la care a invaţat şi a primit iniţieri. Pentru mine este o garanţie de sinceritate, seriozitate şi iubire fara condiţii. Cum sa nu doreşti sa faci Reiki, sa devii maestru in Karuna Reiki, cand aceasta inseamna a experimenta iubirea, bucuria de a ajuta acolo unde pare greu ori imposibil de facut ceva şi cand vezi ca in lume mai exista destula suferinţa?

Devenind maestru in Karuna Reiki, fiinţa mea de lumina va straluci mai tare şi aceasta va fi spre binele tuturor, aşa ca, sa ne bucuram!   Prof. VOITCU     ADRIAN - Maestru REIKI USUI,  Maestru Karuna Reiki - IAŞI

 

M-am inscris la cursul de Maestru Karuna Reiki pentru ca mi s-a parut firesc sa finalizez etapele Karuna prin obţinerea gradului, nu pentru Ego-ul meu, ci pentru frumuseţea, subtilitatea şi graţia vibraţiilor din Karuna. Karuna Reiki a fost pentru mine ca un liman, un loc liniştit al sufletului meu, a fost ca o recunoaştere a ceva ce cunoscusem şi acum regaseam.

Reiki e un mod de viaţa pe care nu-l pot vedea fara Karuna. Pentru mine e o permanenta revelaţie prin maniera delicata prin care acţioneaza şi vindeca.

Cuvintele, din pacate, descriu cu greu gama de senzaţii, vibraţii, sentimente care au ajuns sa ma defineasca - o persoana spirituala in ascensiune!

Mulţumesc Maestrei mele pentru ca mi-a dat ocazia sa paşesc pe acest drum.

Dr. CARMEN LICIU - Maestru Reiki Usui, Maestru Karuna Reiki - Bacau

 

 

Maiestrii

     Reiki Usui
     Gendai Reiki
     Karuna Reiki 
     Seichim 7 nivele
     Ascension Reiki
     Atlantis Reiki
     Palma Budista Tibetana
     Ordinul lui Melchizedek
     Curs Ingeri
     Practician Reconectare
     Constelator
     Shamballa MDH
 
 
      Home | Reiki | Maiestrii | Cursuri | Carte OaspetiImpresii | Contact                                                                                         9X Design