Despre

Victoria Mocanu Gheorghita - Maestru Reiki

 

- Maestru Reiki Usui

- Maestru Gendai Reiki

- Maestru Karuna Reiki

- Maestru Seichim 7 nivele

- Maestru Ascension Reiki

- Maestru Atlantis Reiki

- Maestru Shamballa MDH

- Maestru Palma Budista  

  Tibetana

- Maestru Ordinul lui

  Melchizedec

- Maestru Curs Ingeri

- Practician Reconectare

- Practician Munay-Ki

- Constelator - Constelatii

  sistemice familiale

 

Legaturi utile:

- Blog

- Grup de discutii

- Pagina Maestrului Nita

  Mocanu

 

Shamballa MDH

Linie initiere:

 

Germain Dr. John Armitage Sandra L. Panek dr. Aurelian Curin-Victoria Mocanu Gheorghita

 

 

DIFERENŢELE DINTRE  REIKI USUI ŞI VINDECAREA SHAMBALLA

 

In principiu, diferenţele dintre sistemele Usui şi Shamballa Reiki constau In faptul că Vindecarea Multidimensională Shamballa are toate cele 352 de simboluri, cAte unul pentru fiecare nivel de aici şi pAnă la Sursă, care au fost oferite de Saint Germain.

Shamballa este menită să vă conecteze direct la Sursa vindecării prin cele 352 de niveluri care duc Inapoi spre Sursa a Toate/ Marele Spirit/ Creator/ Dumnezeu. Pentru această conectare, sistemul Shamballa foloseşte 352 de simboluri. Toate bolile şi dezechilibrele sunt, In cele din urmă, o deconectare de la sursa Intregii vieţi şi de la propriul spirit. Nu este necesar să ştim toate simbolurile pentru a le putea folosi. Ele vor curge prin maini, In contact cu Reiki, şi i se vor prezenta practicantului intuitiv, dacă va fi necesar ca ele să fie cunoscute conştient. Eu cred chiar că nu sunt doar 352 de simboluri, pur şi simplu, ci 352 de niveluri de simboluri. Fiecare practicant poate percepe simbolurile individuale diferit, dar multe dintre Inţelesuri sunt similare.

 

CE SE INTAMPLĂ DUPĂ INIŢIEREA IN SHAMBALLA

 

După ce veţi fi acordat la frecvenţa de lucru superioară a energiei Shamballa şi după o anumită periodă de practică veţi simţi cum curge prin dumneavoastră doar iubire necondiţionată, care se extinde spre toate fiinţele vii, spre Intrega umanitate şi către Intregul Univers. Atunci putem spune că am Inţeles energia Shamballa Impreună cu toate componentele ei.

Veţi experimenta zilnic această iubire necondiţionată, iar ea va fi ingredientul magic care vă va schimba lumea şi percepţia pe care o aveaţi asupra acesteia.

 

 


 

 

Maiestrii

 
 
      Home | Reiki | Maiestrii | Cursuri | Carte OaspetiImpresii | Contact