Despre

Victoria Mocanu Gheorghita - Maestru Reiki

 

- Maestru Reiki Usui

- Maestru Gendai Reiki

- Maestru Karuna Reiki

- Maestru Seichim 7 nivele

- Maestru Ascension Reiki

- Maestru Atlantis Reiki

- Maestru Shamballa MDH

- Maestru Palma Budista  

  Tibetana

- Maestru Ordinul lui

  Melchizedec

- Maestru Teate

- Maestru Curs Ingeri

- Practician Reconectare

 

Legaturi utile:

- Blog

- Grup de discutii

- Pagina Maestrului Nita

  Mocanu

 

10 motive pentru a invata  Reiki

1) Reiki ne conecteaza la energia universala astfel ca ne putem vindeca ori de cate ori simţim nevoia. Dedicand zilnic un anumit timp pentru auto-vindecare, ne putem echilibra corpul, mintea şi spiritul.

2) Daca avem senzaţia ca in viaţa noastra ceva nedesluşit lipseşte, este posibil ca neimplinirea sa fie la nivelul spiritualitaţii. Invaţand Reiki, ne reconectam la SINELE nostru superior, ceea ce inseamna ca vom deveni cu mult mai intuitivi, mai capabili sa luam decizii inspirate şi vom percepe mai acut unicitatea şi plenaritatea vieţii.

3) In societatea moderna, stresul se afla la originea multor boli. Reiki are un efect extrem de calmant, transmiţandu-ne o senzaţie de pace şi seninatate interioara, ceea ce va impiedica stresul sa ne mai guverneze existenţa. Prin Reiki, o stare de limpezime interioara ne va invalui şi vom capata convingerea, netraita inainte, ca viaţa noastra are un sens.

4) Agitaţia işi pune amprenta tot mai mult pe viaţa noastra de zi cu zi şi ne submineaza sanatatea afectandu-ne şi celelalte paliere ale existenţei. Folosind tehnicile Reiki şi prin efort continuu de autovindecare la nivel fizic nu numai ca se poate preveni imbolnavirea in stadiul precoce, dar putem trata afecţiunile corpului fizic.

5) Daca ne lipseşte un ţel in viaţa, prin arta Reiki vom putea deveni conştienţi de scopul real al vieţii noastre personale. Multe persoane traiesc ani de-a randul convingerea ca au o slujba nepotrivita sau se afla in situaţii fara ieşire; Reiki ne deschide mintea şi spiritul spre lucrurile de care avem cu adevarat nevoie, pe care uneori nu le dorim, dar ne sunt necesare fara sa o ştim.

6) Unele persoane simt ca au primit mai mult de la viaţa decat au oferit la randul lor şi nu ştiu cum sa corecteze aceasta situaţie. Daca urmam un curs de Reiki, vom fi capabili sa vindecam sau sa uşuram suferinţa celor bolnavi. Nimic nu este mai inalţator decat sa alini suferinţa altora restabilindu-ne totodata respectul faţa de propria persoana, viaţa noastra devenind mai luminoasa. Nimic nu este mai mulţumitor decat sa poţi impartaşi darul, de a vindeca, unei persoane care are nevoie disperata de acesta şi de a aduce fericire in viaţa unui om.

7) Daca practicam zilnic autotratamentul şi ne urmam intuiţia, Reiki are capacitatea de a transforma in bine viaţa din jurul nostru, Astfel, intreaga viaţa devine mai limpede şi conştientizam lucrurile cu adevarat importante pentru viaţa. Invaţam sa apreciem multe lucruri anterior ignorate şi invaţam care sunt adevaraţii noştri prieteni .

8) Majoritatea oamenilor poarta in suflet, conştient sau nu, traume majore, iar mulţi nu ştiu ca energia care insoţeşte aceste traume persista de-a lungul anilor şi exercita un efect negativ asupra lor, probabil pentru toata viaţa. Traumele psihice sunt o frana in aspiraţia naturala a omului spre inalţare spirituala. Folosind Reiki asupra propriei persoane putem elimina aceasta energie, astfel ca nu vom mai suferi din cauza evenimentelor neplacute din trecut. De indata ce ne-am eliberat de aceasta energie, devenim liberi şi cu adevarat noi inşine.

9) Este uşor sa ramai prins in cercul vicios al tiparelor şi habitudinilor caracteristice  stilului comod de viaţa. De pilda: dietele sau habitudinile alimentare care nu funcţionaza sau ne afecteaza, promisiunile facute la fiecare inceput de an de care suntem convinşi ca nu le vom respecta, capcanele financiare in care cadem uneori cu ştiinţa, suprasolicitarea nejustificata, lupta surda dusa in relaţiile cu ceilalţi. Aceste stereotipuri pot continua toata viaţa. Reiki ne poate schimba modul in care abordam existenţa, modul in care gestionam situaţiile dificile şi relaţiile cu ceilalţi intr-o maniera mult mai inspirata şi echitabila. Uneori, aceasta schimbare se va petrece subtil şi nu neaparat manifest. Astfel, o persoana care abuzeaza constant de bunatatea noastra va fi surprisa atunci cand ii vom cere cu fermitate sa ne trateze cu respect. Vom invaţa sa ne iubim mai mult şi sa-i iubim pe ceilalţi, astfel incat sa ne invaţam cu toţii lecţiile de viaţa.

10) Fondatorul sistemului Reiki, Mikao Usui, afirma ca Reiki este arta de "a invita fericirea", ceea ce este foarte adevarat. Daca intrebaţi o persoana oarecare daca este fericita, ma indoiesc ca va raspunde afirmativ. Oamenii au o parere greşita despre fericire, pe care o asociaza, de regula, cu bogaţia, bunurile materiale sau cu o cariera de succes. Fericirea este mult mai mult decat atat. Fericirea vine dintr-o inţelegere profunda a Universului şi din conştientizarea locului nostru in acest univers. Daca alegem sa invaţam arta Reiki, ne vom plasa pe calea care duce la Iluminare. Pentru unii aceasta cale este scurta, pentru alţii este mult mai lunga şi trudnica dar, de indata ce ne-am angajat pe acest drum, vom descoperi cu bucurie cum ne transformam in bine, graţie artei Reiki. Reiki nu este doar o noua terapie complementara (in raport cu medicina), ci este calea de integrare conştienta şi plenara cu Universul

Victoria MOCANU GHEORGHIŢA  Maestru REIKI USUI şi Karuna Reiki

              

 

 

Maiestrii

     Reiki Usui
     Gendai Reiki
     Karuna Reiki 
     Seichim 7 nivele
     Ascension Reiki
     Atlantis Reiki
     Palma Budista Tibetana
     Ordinul lui Melchizedek
     Teate
     Curs Ingeri
     Practician Reconectare
     Constelator
     Shamballa MDH
 
 
      Home | Reiki | Maiestrii | Cursuri | Carte OaspetiImpresii | Contact                                                                                         9X Design